De overgang – bron van kracht

afbeelding vrouw

‘T doet wat, de overgang in een vrouwenleven!
Er verandert niet alleen iets in je lichaam, maar vaak ook in je manier van kijken naar je leven. In je overtuigingen, je manier van reageren, die misschien anders is, dan jijzelf en anderen van je gewend zijn.
Een nieuwe, niet te ontkennen, fase breekt aan. En als je denkt nog op de oude voet door te kunnen gaan, dan zijn daar de opvliegers. Deze herinneren je er wel aan dat je aandacht aan jezelf mag geven. Dat het tijd is om een balans op te maken.
Wat behoud ik van wat ik heb en waar is het tijd voor nieuwe stappen?
Wat vertelt mijn lichaam me? Welke behoeften heeft het?
Wat past echt bij mij, welk pad wil ik lopen?
Het is het moment om meer te gaan leven van binnen naar buiten, volgens je eigen waarden, wensen, behoeften en visie.

Wat fluisteren jouw hart en ziel je in?
Ga er eens rustig voor zitten en stem hierop af. Misschien verras je jezelf met de antwoorden..
Op 18 mei 2019 organiseren Mirjam Smits en ik een workshop over dit thema. Een dag vol inspiratie, nieuwe inzichten, aandacht voor voeding- en leefstijl en ervaringsgerichte oefeningen. Wees welkom!

Meer info: Workshops & Trainingen

 

Deel deze blog:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blogs

Heb je een vraag?

Ik kijk en denk graag met je mee.

Nieuws & inspiratie ontvangen ?

Scroll naar boven