Referenties

Wat anderen over mij zeggen

Nicole is een coach die echt luistert. Tussen de regels door hoort ze wat je eigenlijk zegt. Ze stelt respectvol zeer treffende vragen, waarin ze je uitnodigt om de situatie van een andere kant te observeren. Wie je bent en wat je doet zijn twee verschillende dingen. In je eigen brein wordt het een. Nicole weet dit verschil te benoemen, zodat je er zelf ook naar kunt kijken. Ze voelt en doorziet dat feilloos en opent daarmee een weg om zelf weer verder te kunnen. Een topper! Dank voor de vele mooie gesprekken!
Over Coaching
Nicole is een zeer prettig persoon om mee in gesprek te gaan; ze luistert naar je. Daarvoor is het prettig als je zelf in alle eerlijkheid open naar haar bent. Lukt dat –om wat voor reden dan ook- niet, dan stelt ze je op een fijne manier de juiste vragen. Het zijn dan de vragen die confronterend kunnen zijn, niet Nicole. Op een rustige, luisterende, prettige manier, brengt ze je verder, waarbij ook ruimte is voor humor. Ze is in staat om je tot rust te brengen en aan het denken te zetten. Ze brengt je verder naar daar waar je heen wilt. Een mooie samenwerking.
Over Coaching
Nicole is een zeer betrokken coach en trainer. Zij gaat goed voorbereid te werk en weet wat zij wil bereiken. Ze stelt zich open en kwetsbaar op en zoekt steeds naar verdere verdieping om anderen in hun groei te begeleiden. Zij schuwt de confrontatie dan ook niet.
Over Coaching
Referenties Nicole Lamper
De opstelling gaf veel inzicht. Ik merkte de dag erna al verandering in iets wat al heel lang speelt. Dit was voor mij heel bijzonder. De sessie was super. ik voelde me heel veilig en op mijn gemak.
Over individuele opstelling
Workshop mijn plek in de zorg, een avond systemisch ervaren. Dit zou je voor al onze zorgteams moeten komen doen!
Over opstellingen
Scroll naar boven